Professionell målning och tapetsering GÖTEBORG

B & M Måleri AB i Göteborg hjälper er med allt från helhets måleri till renovering av ett litet rum, tapetsering, målar innertak, sätta en bård, renoverar badrum, sätta ett kök och mycket mer. Våra  målare kan erbjuda totalentreprenad där vi tar hand om hela renoveringsprojektet, från början till slut! allt för att du skall bli nöjd!  Välkomna.

Skicka en prisförfrågan

Renovera invändigt Göteborg

B & M Måleri AB hjälper er med allt från helhets måleri till renovering av ett litet rum, tapetsering, målar innertak, sätta en bård och fondväggar, renoverar badrum, sätter kök och mycket mer.

Läs mer

Invändig målning

Vårt måleri erbjuder kvalitativa måleritjänster både in- och utvändigt tillsammans med hög service. B & M Måleri AB erbjuder våra kunder hög service tillsammans med professionella måleritjänster. FAST PRIS

Läs mer

Tapetsera

Tapetsering i Göteborg. B & M Måleri AB garanterar det bästa tänkbara resultatet - Nöjd-kund-garanti på samtliga måleriarbeten. 20 års erfarenhet av tapetsering - Kontakta oss för en kostnadsfri offert inom 24 timmar!

Läs mer

Trapphusmålning Göteborg

Är det dags för en trapphusrenovering? Vi är proffs på måleri och bygg och hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att renovera och måla trapphus och entréer för att skapa inbjudande och inspirerande ytor.

Läs mer

Kontakta oss för offert

Invändigt Måleri
Tapetsering
Fönstermålning
Dörrmålning
Snickerier
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder

Över 600 nöjda kunder sedan 2006

Våra måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete.

Läs mer

Effektivt & noggrant

Vi på Bygg & Måleri AB arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat

Läs mer