Skydda din fastighet UTVÄNDIGT - B & M MÅLERI

Underhåll för att hålla byggnaden i gott skick och skydda den mot väder och vind. Här är några viktiga punkter att tänka på. Vårt erfarna team på B & M Måleri är specialiserat på fasadskydd avseende fasigheter och har en djup förståelse för olika ytor och material. Vi tillämpar beprövade metoder för fasadbesiktning, förberedelse, rengöring och målning för att säkerställa att resultatet blir hållbart och estetiskt tilltalande på ett miljövänligt sätt.  0735 - 119 199

Skicka en prisförfrågan
Miljövänlig mossbekämpning tak i Göteborg med omnejd

Besikting av fasad fastighet

Besiktning av fasaden på en fastighet är av avgörande betydelse för att säkerställa dess långsiktiga hållbarhet och estetiska kvalitet. Genom att noggrant överväga B & M Måleri som lösning för denna viktiga uppgift kan du vara säker på att få bästa möjliga resultat. För att börja, ska du alltid prioritera en professionell och erfaren entreprenör som B & M Måleri för besiktningen. De har den kompetens och expertis som krävs för att identifiera eventuella skador eller tecken på slitage på fasaden. Dessa kan inkludera sprickor, färgavflagring, fuktskador mm.

Bästa mossbekämparna tak i Göteborg - B & M Måleri

Genomförande & miljötänk

Genomförandet av fasadskyddet är avgörande för att bibehålla fastighetens skick och estetik över tiden. Det finns flera viktiga faktorer att tänka på när det gäller fasadmålning, och här är några skäl till varför B & M Måleri är den idealiska lösningen för detta ändamål: Skydd mot Väder och Slitage, Förebyggande av Fuktinfiltration, Öka livslängd, Säkerhetsåtgärder i samband med utfarnade och självklart arbetsutförande och sluttid. Välkomna till B & M Måleri.

Niogrann mossbekämpning och takbehandling i Göteborg

Fasadbehandling för framtiden

Att välja rätt material för fasadskydd är en kritisk aspekt när du överväger fasadmålning eller renovering. Här är några viktiga skäl till varför materialvalet för fasadskydd är så viktigt och hur B & M Måleri kan erbjuda expertis när det gäller fasadmaterial. Skydd och Hållbarhet: är det viktigaste. Kontakta oss för att få professionell rådgivning och hjälp med ditt fasadprojekt.Mer om oss

Varför Målar Man Fasaden med Vissa Mellanrum

 

Att måla fasaden på ett hus med vissa mellanrum har flera syften och fördelar. Här är några skäl till varför man väljer att använda mellanrum vid målning av fasader:

 

Skydd mot Fukt och Väder: Genom att lämna mellanrum mellan målade ytor på fasaden skapas en form av naturlig ventilation. Detta hjälper till att förhindra att fukt samlas mellan färgskikten och bidrar till att minska risken för att färgen börjar flagna eller lossna på grund av fuktrelaterade problem.


Undvik Klibbighet: Om färgen appliceras direkt på ytan utan några mellanrum kan det leda till att ytan klibbar ihop när färgen torkar. Detta kan orsaka problem som svår öppning och stängning av dörrar och fönster om de är målade och färgen har torkat ihop med omgivande ytor.


Utvidgning och Sammandragning: Material såsom träfasader har tendens att expandera och kontrahera med temperatur- och fuktvariationer. Genom att lämna mellanrum mellan färgskikten ger man utrymme för dessa naturliga rörelser. Det minskar risken för att färgen spricker eller skadas när fasaden rör sig.


Lättare Underhåll: När det är dags att måla om fasaden igen blir det enklare att skrapa och förbereda ytan om det finns mellanrum mellan färgskikten. Det minskar behovet av att skrapa av all gammal färg och gör det möjligt att fokusera på de områden där färgen har börjat lossna eller flagna.


Jämnare Utseende: Genom att använda mellanrum mellan färgskikten får man en jämnare och mer professionell look på fasaden. Det hjälper till att undvika att färgen bygger upp tjocka lager på vissa områden och förbättrar estetiken.

 

Gratis offert

Kontakta oss för offert - vi hjälper dig skydda din fastighet utvändigt

Träfasad
Tegelfasad
Putsfasad
Plåtfasad
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
hCaptcha

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

Hanna Hyldeblom - Servicfinder

Svaret kring att underhålla fasaden utvändigt finns lokal här

Våra målare hjälper dig skydda och försköna din fasad miljövänligt som möjligt, vi gör det för våra barns framtid.

Fasadmålning Göteborg

Fasadmålning Mölndal

Fasadmålning Sisjön

Sisjön

Fasadmålning Eklanda

Eklanda

Fasadmålning Västra Frölunda

Västra Frölunda

Fasadmålning Långedrag

Långedrag

Fasadmålning Kungssten

Kungssten

Fasadmålning Askim

Askim

Fasadmålning Hovås

Hovås

Fasadmålning Billdal

Billdal

Fasadmålning Kullavik

Kullavik

Fasadmålning Örgryte

Örgryte

Fasadmålning Pixbo

Pixbo

Fasadmålning Johanneberg

Johanneberg

Fasadmålning Sävedalen

Sävedalen

Fasadmålning Partille

Partille

Fasadmålning Torslanda

Torslanda

Fasadmålning Majorna

Majorna

Fasadmålning Eriksberg

Eriksberg

Fasadmålning Mölnlycke

Mölnlycke

Fasadmålning Härryda

Härryda

Fasadmålning Säve

Säve

Fasadmålning Lindome

Lindome

Fasadmålning Kållered

Kållered

Fasadmålning Tuve

Tuve

Fasadmålning Marstrand

Marstrand

Fasadmålning Särö

Särö

INGEN MOSSA lämnas åt slumpen

Stolta mossbekämpare av tak