Fönstermålning i Göteborg

Våra målare är erfarna & effektiva, kontakta B & M Måleri AB för att boka dina målare redan idag! Vi målar dina fönster! 

Skicka en prisförfrågan

Vi utför stora & små uppdrag till företag, BRF:er och fastighetsbolag

Vi är ett personligt och lyhört måleriföretag som bryr oss om dig samt det du vill få gjort från start till mål. Vi är specialister på utomhusmålning, inomhusmålning, måleri, tapetsering, taktvätt och fasadtvätt med över 15 års erfarenhet och 12 års garanti på utomhusfärgfärg. Vi gör jobbet för dig, stora som små, företag som privatperson.

Våra Måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat.

Fräscha upp ditt hem med en fönstermålning i toppkvalitet

Vill du ge ditt hem en snabb och enkel uppfräschning? Då är en fönstermålning det perfekta sättet att göra det på! Det är en relativt enkel process som ger ett stort resultat och kan göra ditt hem se helt nytt ut. Hos oss på vårt måleriföretag är vi experter på fönstermålning och vi erbjuder toppkvalitet för alla våra kunder. Låt oss hjälpa dig att ge dina fönster ett nytt liv och fräscha upp ditt hem idag!

För dig som privatperson kan du självklart välja att utnytja ROT-avdraget när du anlitar oss. Vi hjälper till att rapportera avdraget till skatteverket och sköter all adminstiration. Läs mer om ROT-avdraget hos skatteverket. 

Varför ska ni välja oss?

Engagemang i varje unikt uppdrag

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Fokus på kundupplevelse & slutresultat

Stolta medarbetare med hög yrkesstolthet

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder

Vi gissar att du är här för att du är på gång att måla om något?

Vi kontaktar dig, lämna ditt mobilnummer och mail så kontaktar vi dig. Vi har öppet 07.00 - 17.00 måndag till fredag. Prisförfrågan per tele. 0735 - 119 199

hCaptcha