Takmålning i Göteborg med omnejd

Vi takbehandlar tegel, betong & plåt på tak

Välkommen till B & M Måleri - dina experter inom takrengöring, takbehandling och takmålning i Göteborg. Vi är ett erfaret team av professionella målare som specialiserar oss på att förnya tak genom noggrann rengöring, takbehandling och takmålning. Med våra erfarna takmålare och dedikation kan vi ge ditt tak en fräsch och skyddande yta som förbättrar både estetiken och hållbarheten.

Skicka en prisförfrågan

Välj B & M Måleri när du ska måla om taket!

Behöver du ge ditt tak i Göteborg en nytt liv, kontakta B & M Måleri idag. Vi är redo att rengöra, behandla och måla taket.

Takrengöring

Med åren kan taket ackumulera smuts, alger, mossa och annan förorening som kan påverka dess utseende och hållbarhet. Vi använder skonsamma, men effektiva rengöringsmetoder för att ta bort dessa oönskade beläggningar och återställa takets ursprungliga skönhet. Vårt team arbetar noggrant för att undvika skador på taket under rengöringsprocessen. Det kan vara bra att rengöra taken innan en takmålning. 

Takbehandling och impregnering

För att skydda ditt tak från framtida skador och förbättra dess hållbarhet erbjuder vi takbehandling och impregneringstjänster. Genom att tillämpa högkvalitativa produkter och tekniker applicerar vi ett skyddande skikt på takets yta. Detta hjälper till att förhindra fuktintrång, minska algtillväxt och skydda mot UV-strålning, vilket förlänger takets livslängd och minskar underhållskostnaderna.

Takmålare

Om ditt tak har förlorat sin färgintensitet eller om du vill ge det en helt ny look, kan vi hjälpa dig med takmålning i Göteborg. Våra erfarna takmålare använder högkvalitativa färgprodukter som är speciellt formulerade för tak. Vi tar hänsyn till takets material, väderbeständighet och miljöfaktorer för att ge en varaktig och attraktiv målningsfinish. Resultatet blir ett vackert tak som förbättrar hela husets utseende.

Kvalitet och pålitlighet

 Hos B & M Måleri strävar vi alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och vara pålitliga partner för våra kunder i Göteborg. Vårt team av erfarna takmålare är omsorgsfulla och noggranna i varje steg av processen för att säkerställa en perfekt finish. Vi arbetar inom överenskomna tidsramar och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

Kontakta oss för offert

Utvändigt måleri
Tegelpannor
Betongpannor
Plåttak
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Varför ska ni välja oss?

Förläng livslängden på ditt tak med en professionell målning.

Ge ditt hem ett fräscht och nytt utseende med en takmålning.

Skydda ditt tak mot väder och vind med högkvalitativ utomhusfärg.

Vanliga frågor och svar

Här har vi valt att samla ett gäng vanliga frågor och svar för dig som behöver takmålning utomhus!

Vad kostar det att måla om taket i Göteborg?

Att måla om taket är ett viktigt beslut för att förlänga dess livslängd och förbättra ditt hems utseende. I Göteborg varierar priset för takmålning beroende på flera faktorer som takets storlek, dess nuvarande skick, och typ av färg som används. Generellt kan man förvänta sig att en komplett takmålning ligger i prisintervallet 25 000 till 40 000 kronor. Detta inkluderar förberedelser som rengöring och grundarbete samt själva målningen. Att anlita erfarna takmålare säkerställer att arbetet utförs professionellt och ger bästa möjliga resultat.

Hur länge håller ett målat tak i Göteborgs klimat?

I Göteborgs varierande klimat är det viktigt med kvalitetsarbete när det kommer till takmålning. När taket målas med rätt tekniker och material kan du förvänta dig att färgen håller och skyddar ditt tak i 10 till 20 år. Det är viktigt att välja en takmålare som använder högkvalitativa produkter och som har kunskap om lokala väderförhållanden för att säkerställa bästa möjliga skydd och hållbarhet för ditt tak.

Är det en god idé att måla om takpannor i Göteborg?

Att måla om takpannor är inte bara ett sätt att förnya ditt hems utseende, utan det är också en investering i ditt taks livslängd. Speciellt i Göteborg, där väder och vind kan påverka takets skick, kan en nymålning av takpannor ge ett välbehövligt skydd. En professionell takmålning kan förlänga takets livslängd med ytterligare 10-20 år, vilket gör det till ett kostnadseffektivt sätt att underhålla ditt hem på.

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicefinder