Takmålning i Göteborg med omnejd

Vi målar tegel och betong på tak

Välkommen till B & M Måleri - dina experter inom takrengöring, behandling och målning i Göteborg. Vi är ett erfaret team av professionella målare som specialiserar oss på att förnya tak genom noggrann rengöring, behandling och målning. Med våra erfarna målare och dedikation kan vi ge ditt tak en fräsch och skyddande yta som förbättrar både estetiken och hållbarheten.

Skicka en prisförfrågan

Välj B & M Måleri när du ska måla om taket!

Behöver du ge ditt tak i Göteborg en nytt liv, kontakta B & M Måleri idag. Vi är redo att rengöra, behandla och måla taket.

Takrengöring

Med åren kan taket ackumulera smuts, alger, mossa och annan förorening som kan påverka dess utseende och hållbarhet. Vi använder skonsamma, men effektiva rengöringsmetoder för att ta bort dessa oönskade beläggningar och återställa takets ursprungliga skönhet. Vårt team arbetar noggrant för att undvika skador på taket under rengöringsprocessen. Det kan vara bra att rengöra taken innan en takmålning. 

Takbehandling och impregnering

För att skydda ditt tak från framtida skador och förbättra dess hållbarhet erbjuder vi takbehandling och impregneringstjänster. Genom att tillämpa högkvalitativa produkter och tekniker applicerar vi ett skyddande skikt på takets yta. Detta hjälper till att förhindra fuktintrång, minska algtillväxt och skydda mot UV-strålning, vilket förlänger takets livslängd och minskar underhållskostnaderna.

Takmålare:

Om ditt tak har förlorat sin färgintensitet eller om du vill ge det en helt ny look, kan vi hjälpa dig med takmålning i Göteborg. Våra erfarna målare använder högkvalitativa färgprodukter som är speciellt formulerade för tak. Vi tar hänsyn till takets material, väderbeständighet och miljöfaktorer för att ge en varaktig och attraktiv målningsfinish. Resultatet blir ett vackert tak som förbättrar hela husets utseende.

Kvalitet och pålitlighet

 Hos B & M Måleri strävar vi alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och vara pålitliga partner för våra kunder i Göteborg. Vårt team av erfarna takmålare är omsorgsfulla och noggranna i varje steg av processen för att säkerställa en perfekt finish. Vi arbetar inom överenskomna tidsramar och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

Kontakta oss för offert

Utvändigt måleri
Tegelpannor
Betongpannor
Plåttak
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Varför ska ni välja oss?

Förläng livslängden på ditt tak med en professionell målning.

Ge ditt hem ett fräscht och nytt utseende med en takmålning.

Skydda ditt tak mot väder och vind med högkvalitativ utomhusfärg.

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicefinder