TapetserA Göteborg

Tapetsera Göteborg? Trött på dina gamla målade väggar eller tapeter? När du du funderar på att tapetsera och renovera ett rum, hela hemmet eller kontoret. Anlita oss för tapetsering eller renovering! Vi utför ett noggrannt och hållbart arbete för att dina tapeter ska sitta på plats länge.Vi hjälper dig med tips och ideer om så önskas, vi hjälper dig bli nöjd med ditt projekt.

Skicka en prisförfrågan
Renovera ett rum med nya moderna tapeter

Tapetserar åt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsbolag i Göteborg

När du skall tapetsera i Göteborg. Vi är ett personligt och lyhört måleriföretag som bryr oss om dig samt det du vill få gjort från start till mål. Vi är specialister på inomhusmålning, måleri, tapetsering & renovering med över 15 års erfarenhet. Vi gör jobbet för dig, stora som små, företag som privatperson.

Våra tapetseringsexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat.

Vi hjälper dig tapetsera med klassiska eller moderna tapeter - vi skapar trivsel!

Att renovera och tapetsera om fastigheten ökar inte bara livslängden utan ökar även trivseln för dig och de dina, man kan även se att det ökar värdet på fastigheten. De flesta som bott i hus vet hur omfattande en renovering kan vara. Det är mycket som ska göras korrekt, allt från nedatgning av lösa tapeter och förarbete genom spackling, bredspackling och patentering av olika slag vid behov. Om du anlitar oss kan du känna dig trygg med att resultatet blir över förväntan och är gjort efter konstens alla regler. Vi har lång erfarenhet av att tapetsera och renovera i Göteborg och vet vad som är bäst för uppfylla din förväntan på ditt projekt.

Tapetsera Göteborg. För dig som privatperson kan du självklart välja att utnytja ROT-avdraget när du anlitar oss. Vi hjälper till att rapportera avdraget till skatteverket och sköter all adminstiration. Läs mer om ROT-avdraget hos skatteverket. 

Kontakta oss för offert

Invändigt Måleri
Tapetsering
Dörrar
Fönster
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Varför ska ni välja B & M Måleri AB?

Engagemang i varje unikt uppdrag

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Fokus på kundupplevelse & slutresultat

Stolta medarbetare med hög yrkesstolthet

Läs eller skriv Gärna en recension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder