Plåttaksmålnig i Göteborg med omnejd - Din plåttaksmålare

B & M utför målning av takplåt i Storgöteborg. Plåttaksmålning från 28 000 kronor. Takmålning och taktvätt är ekonomiskt, miljövänligt och hållbart. B & M Måleri har svaret på alla dina frågor och behov. Vi är experter på att måla om plåttak och vi är här för att guida dig genom hela processen, från början till slut. När det gäller färgvalet kan du luta dig tillbaka och lita på vår kunskap. Vi hjälper dig att välja den perfekta färgen som inte bara passar din byggnads stil utan också ger optimalt skydd mot väder och vind. Våra färgexperter har insikter i de bästa färgvalen som håller plåttaket vackert och skyddat under lång tid framöver.

Skicka en prisförfrågan

Välj en erfaren plåttaksmålare i Göteborg

En plåttaksmålning kan vara lösningen för att fräscha upp ditt hem och ge det ett nytt utseende. Plåttak är vanliga på många hustyper och behöver ses över med jämna mellanrum för att hålla sig i bra skick. Hos Bygg & Måleri är våra målare specialister på att måla plåttak utomhus och kan hjälpa dig med allt från rengöring till färgsättning. Med över 15 års erfarenhet och 12 års garanti på utomhusfärg kan du lita på oss för att ge ditt plåttak det skydd och utseende det förtjänar. Kontakta våra plåttaksmålare idag för en gratis prisförfrågan! Vårt måla plåttak pris tål att jämföras och är konkurrenskraftigt!

För dig som privatperson kan du självklart välja att utnytja ROT-avdraget när du anlitar oss. Vi hjälper till att rapportera avdraget till skatteverket och sköter all adminstiration. Läs mer om ROT-avdraget hos skatteverket. 

Plåttaksmålning till företag, BRF:er och fastighetsbolag

Vi är ett personligt och lyhört måleriföretag i Göteborg som bryr oss om dig samt det du vill få gjort från start till mål. Vi är specialister på plåttak och plåtfasader, taktvätt och fasadtvätt med över 15 års erfarenhet och 12 års garanti på utomhusfärgfärg. Vi gör jobbet för dig, stora som små, företag som privatperson.

Våra Måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat.

Kontakta oss för offert

Utvändigt måleri
Plåttak
Plåtfasad
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Varför ska ni välja oss?

Förläng livslängden på ditt plåttak med en professionell målning.

Ge ditt hem ett fräscht och nytt utseende med en plåttaksmålning.

Skydda ditt tak mot väder och vind med högkvalitativ utomhusfärg.

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicefinder