Taktvätt i Göteborg - Kostnadsfri offert

Vi erbjuder taktvätt & takmålning med hög kvalitet till bra pris. Kostnadsfri besiktning. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri besiktning och kontroll av takets skick.

Skicka en prisförfrågan

Professionell taktvättstjänst!

Taktvätt är en viktig del av att hålla ditt hus i gott skick. Med tiden kan taket bli täckt av mossa och alger vilket både ser otrevligt ut och kan skada takets yta. Vid taktvätt används trycktvättning för att säkerställa att all smuts och moss tas bort från taket. Detta är en effektiv och säker metod som inte skadar taket. Vid Bygg & Måleri Skandinavien AB har vi stor erfarenhet av taktvätt och kan hjälpa dig att hålla ditt tak i toppform. Kontakta oss idag för en gratis prisförfrågan och låt oss ta hand om din taktvätt.

Därför ska du utför taktvätt

Moss och alger kan orsaka skador på taket genom att tränga in i takbeläggningen och orsaka fuktproblem. Detta kan i sin tur leda till att taket börjar läcka och att reparationskostnaderna blir högre. Genom att regelbundet utföra taktvätt kan du förlänga livslängden på ditt tak och minska risken för fuktskador och kostsamma reparationer. Taktvätt är också ett sätt att förbättra husets estetiska utseende och ge det en ren och fräsch look.

Prisförfrågan taktvätt i Göteborg med omnejd?

Vi kontaktar dig, lämna ditt mobilnummer och mail så kontaktar vi dig. Vi har öppet 07.00 - 17.00 måndag till fredag. Prisförfrågan per tele. 0735 - 119 199

hCaptcha

Varför ska ni välja oss?

Engagemang i varje unikt uppdrag

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Fokus på kundupplevelse & slutresultat

Stolta medarbetare med hög yrkesstolthet

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder