FASADtvätt i Göteborg - Kostnadsfri offert

Fasadtvätt till fast pris med kostnadsfri besiktning. Kontakta oss idag! Fast pris. Trevlig & kunnig personal. Snabb service. Lång erfarenhet.

Skicka en prisförfrågan

Professionell fasadtvätt till fastpris

Fasadtvätt är en viktig del av att hålla ditt hus i gott skick och ge det en fräsch och ren look. Med tiden kan fasaden bli täckt av smuts, alger och annan förorening vilket både ser otrevligt ut och kan skada fasadens yta. Vid Bygg & Måleri Skandinavien AB har vi stor erfarenhet av fasadtvätt och använder oss av trycktvättning för att säkerställa att all smuts och förorening tas bort från fasaden. Detta är en effektiv och säker metod som inte skadar fasadens yta. Kontakta oss idag för en gratis prisförfrågan och låt oss ta hand om din fasadtvätt.

Därför ska du tvätta fasaden?

Om du inte regelbundet tar hand om din fasad kan det leda till att den förstörs och att reparationerna blir kostsamma. Genom att utföra fasadtvätt kan du förlänga livslängden på din fasad och minska risken för framtida skador. Dessutom kan en ren och fräsch fasad ge ditt hem ett helt nytt utseende och höja dess värde. Så se till att ta hand om din fasad genom att utföra regelbunden fasadtvätt med hjälp av experterna på Bygg & Måleri Skandinavien AB.

Vilka fördelar finns med fasadtvätt?

Fasadtvätt är en viktig del av underhållsprocessen för fastigheter. Här är några fördelar med fasadrengöring som du bör känna till:

  • Ökar fastighetens värde och attraktionskraft, vilket kan vara särskilt viktigt om du planerar att sälja eller hyra ut din fastighet i framtiden.
  • Skyddar mot framtida skador på fasaden genom att ta bort smuts och annat som kan orsaka korrosion eller andra problem.
  • Hämmar tillväxt av alger, mossa och lav på ytan, vilket inte bara ser oattraktivt ut utan också kan orsaka skador.

Med hjälp av vår professionella fasadtvätt i Göteborg kan du se till att din fastighet håller sig ren och fräsch samtidigt som den skyddas från eventuella skador. Hos Bygg & Måleri Skandinavien erbjuder vi alltid fasta priser så att du vet vad det kommer att kosta från start.

Vilka typer av fasader kan vi tvätta?

Vi på Bygg & Måleri Skandinavien kan tvätta olika typer av fasader för både privatpersoner och företag i Göteborg. Vi är experter på att rengöra fasader av tegel, betong, träpaneler och stenfasad. Vi använder oss av modern teknik och miljövänliga produkter för att ge din fasad ett nytt liv.

  • Tegel
  • Betong
  • Träpaneler
  • Stenfasad

Kontakta oss för offert

Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Vanliga frågor om fasadtvätt i Göteborg

Vi använder oss av skonsamma metoder för fasadtvätt som är miljövänliga och säkra för både människor och byggnader. Vi använder aldrig högtryckstvätt eftersom det kan skada fasaden och leda till sprickor eller fuktproblem. Istället använder vi oss av en mjukare metod som kallas lågtryckstvätt, vilket ger samma rena resultat utan att orsaka några skador på din fastighet.

Vårt företag tar miljön på allvar och vi strävar efter att minimera vår påverkan genom att använda biologiskt nedbrytbara produkter och återvinna vattnet under tvätten. Vi tror starkt på hållbarhet i alla delar av vårt arbete, inklusive vår fasadtvätt tjänst i Göteborg. Ta steget mot en renare och fräschare fasad idag med Bygg & Måleri Skandinavien!

Vad är skillnaden mellan högtryckstvätt och fasadtvätt?

Högtryckstvätt kan skada fasadytan, medan fasadtvätt använder mildare metoder för rengöring. Med en fasadtvätt får du även en grundlig rengöring av hela huset inklusive tak, fönster och trappor. Högtryckstvätten är endast inriktad på specifika områden som behöver tvättas. Med vår professionella och miljövänliga teknik för fasadtvätt i Göteborg blir din fasad ren och fräsch utan att orsaka någon skada på ytan. Ta hand om ditt hem eller företag med vårt effektiva och säkra alternativ till högtryckstvätten!

Vilka metoder använder ni för att skydda miljön?

Vi på Bygg & Måleri Skandinavien värnar om miljön och använder oss av flera metoder för att skydda den under vår fasadtvättstjänst. Här är några exempel:

  • Vi använder oss av miljöcertifierade produkter under vår tvättservice.
  • om används vid rengöringen inte hamnar i naturen genom att leda det till reningsverk eller dammar.
  • Vi följer strikta riktlinjer vad gäller hantering av farliga ämnen för att minimera risken för utsläpp och föroreningar.

Vi tar vårt ansvar när det kommer till hållbarhet och känner stolthet över att kunna erbjuda en tjänst som både ger ett bra resultat samtidigt som den inte skadar vår planet.

Varför ska ni välja oss?

Engagemang i varje unikt uppdrag

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Fokus på kundupplevelse & slutresultat

Stolta medarbetare med hög yrkesstolthet

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder