FASADtvätt i Göteborg - Kostnadsfri offert

Fasadtvätt till fast pris med kostnadsfri besiktning. Kontakta oss idag! Fast pris. Trevlig & kunnig personal. Snabb service. Lång erfarenhet.

Skicka en prisförfrågan

Professionell fasadtvätt till fastpris

Fasadtvätt är en viktig del av att hålla ditt hus i gott skick och ge det en fräsch och ren look. Med tiden kan fasaden bli täckt av smuts, alger och annan förorening vilket både ser otrevligt ut och kan skada fasadens yta. Vid Bygg & Måleri Skandinavien AB har vi stor erfarenhet av fasadtvätt och använder oss av trycktvättning för att säkerställa att all smuts och förorening tas bort från fasaden. Detta är en effektiv och säker metod som inte skadar fasadens yta. Kontakta oss idag för en gratis prisförfrågan och låt oss ta hand om din fasadtvätt.

Därför ska du tvätta fasaden?

Om du inte regelbundet tar hand om din fasad kan det leda till att den förstörs och att reparationerna blir kostsamma. Genom att utföra fasadtvätt kan du förlänga livslängden på din fasad och minska risken för framtida skador. Dessutom kan en ren och fräsch fasad ge ditt hem ett helt nytt utseende och höja dess värde. Så se till att ta hand om din fasad genom att utföra regelbunden fasadtvätt med hjälp av experterna på Bygg & Måleri Skandinavien AB.

Fasadtvätt i Göteborg med omnejd?

Vi kontaktar dig, lämna ditt mobilnummer och mail så kontaktar vi dig. Vi har öppet 07.00 - 17.00 måndag till fredag. Prisförfrågan per tele. 0735 - 119 199

hCaptcha

Varför ska ni välja oss?

Engagemang i varje unikt uppdrag

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Fokus på kundupplevelse & slutresultat

Stolta medarbetare med hög yrkesstolthet

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder