Prisförfrågan PÅ Måleritjänster GÖTEBORG

B & M är din målare i Göteborg med omnejd! Kontakta oss mellan kl. 07.00 - 20.00 så hör vi av oss inom timmar och du får alltid offert inom 24H. Prisförfrågan inkl ROT-avdrag

0735 - 119 199

Kontakta oss för offert

Ny kund
Kund sedan tidigare
Utvändigt måleri
Invändigt Måleri/tapetsering
Plåttak alt. plåtfasad
Tak-/fasadtvätt
Slipa trätrall
Renovering
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

B & M Process KrING MåleriOFFERT & FAST PRIS

När det är dags att renovera eller bygga om hjälper vi gärna till med allt från planering och genomförande till slutbesiktning. Vi håller er i handen genom hela projektet om ni vill och vi finns alltid till här för rådgivning och som bollplank. Vi vet vad som krävs för ett lyckat projekt – men det börjar alltid med ett möte. Vi träffas och går igenom projektet eller era idéer. Därefter återkommer vi med en offert som vi kan stå bakom och som inte innehåller dolda avgifter eller kostnader. Våra projektledare kommer ut till er på plats och vi är alltid flexibla med tider för att det ska vara så enkelt som möjligt för er att träffa oss.

1. Du kontaktar oss

Du kontaktar oss genom att fylla i prisförfrågan eller ringa oss. 0735 - 119 199

2. Offert från oss

Vi levererar en detaljerad prisoffert baserad på ritning, önskemål & eller muntlig överenskommelse.

3. Genomförande

B &M's målare utför det önskade arbetet med en öppen dialog med dig under hela arbetets gång.

4 Uppföljning & betalning

Vi lämnar ett väl utfört måleriuppdrag, rent och städat. Vi tar nu betalt och fakturerar.

Måleritjänster i Göteborg

Vi gissar att du är här för att du är på gång att måla om? Vi vill väldigt gärna träffa dig och hjälpa dig med dessa planer.

Utomhusmålning Göteborg

Utomhusmålning Göteborg

Fasadmålning & takmålning i Göteborg. Våra målare jobbar främst med BRF, förvaltare, konsulter, & fastighetsbolag. Utför uppdrag för privatpersoner med Rot. B & M Måleri AB utför stora och små uppdrag med fokus på hållbarhet samt höga kvalitets- och miljökrav.

Läs mer
Fredi och Robert, två erfarna målare i Göteborg

Inomhusmålning Göteborg

Inomhusmålning & tapetsering av kvalificerade målare! Boka idag med 30% billigare när du utnyttjar ROT! Våra målare är erfarna & effektiva, kontakta B & M Måleri AB för att boka din målare redan idag! Vi målar innertak, väggar snickerier och tapetserar! Trygg & säker målerifirma. Begär kostnadfri offert! Måleritjänster Göteborg med omnejd

Läs mer

TAK- & FASADTVÄTT GÖTEBORG

Taktvätt- & fasadtvätt i Göteborg. Ta hand om ditt hus med en professionell tvätt. Förläng livslängden på ditt tak med en proffstvätt från B & M MÅLERI. Kontakta oss för en offert. En professionell taktvätt & fasadtvätt via oss bidrar till att hålla ert tak friskt och rent på djupet. Fri offert.

Läs mer

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder