Tak- & Fasadtvätt i Göteborg

Vi har lång erfarenhet av fasadarbeten i Göteborg med omnejd, både målning och rengöring av fasaden! B & M Måleri - förlänger lisvlängden på huset & fastighet med fasad och tak service från våra mångårig erfarenhet.

Skicka en prisförfrågan

Taktvätt Göteborg

Taktvätt Göteorg. Förläng livslängden på ditt tak med en tvätt från B & M MÅLERI. Kontakta oss för en offert. En professionell taktvätt via oss bidrar till att hålla ert tak friskt och rent på djupet. Fri offert.

Läs mer

Fasadtvätt Göteborg

Fasadtvätt Göteborg. Ta hand om ditt hus med en professionell tvätt. Allt från din altan, fasad till ditt tak! Vi ligger så långt fram som möjligt för att skydda & värna om vår jord. Kontakta oss idag!

Läs mer

Över 600 nöjda kunder sedan 2006

Våra måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete.

Läs mer

Effektivt & noggrant

Vi på Bygg & Måleri AB arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat

Läs mer

Vi gissar att du är här för att du är på gång att tvätta fasad eller tak?

Vi kontaktar dig, lämna ditt mobilnummer /mail så kontaktar vi dig. Vi har öppet 07.00 - 17.00 måndag till fredag. Prisförfrågan per tele. 0735 -119 199

hCaptcha