Tak- & Fasadtvätt i Göteborg

Vi har lång erfarenhet av tak- & fasadtvätt i Göteborg med omnejd, Vi använder oss av modern utrustning. En del av våra kunders fastigheter är mer utsatta för smuts än andra och behöver få sina fasader tvättade oftare. Självkklart hjälper vi er med rengörning, behandling och målning av tak och fasad! B & M Måleri - förlänger lisvlängden på husets & fastighetens fasad och tak från våra mångårig erfarenhet som måleriföretag och nogranna målare.

Skicka en prisförfrågan

Taktvätt för dig i Göteborg

Vi erbjuder taktvätt till dig som befinner sig i Göteborg. Förläng livslängden på ditt tak med en tvätt från B & M MÅLERI. Kontakta oss för en offert. En professionell taktvätt via oss bidrar till att hålla ert tak friskt och rent på djupet. Fri offert.

Letar du taktvätt i Göteborg?

Fasadtvätt för dig i Göteborg

undefined

Vi erbjuder fasadtvätt till dig som befinner sig i Göteborg. Ta hand om ditt hus med en professionell tvätt. Allt från din altan, fasad till ditt tak! Vi ligger så långt fram som möjligt för att skydda & värna om vår jord. Kontakta oss idag!

Läs mer

Kontakta oss för offert

Taktvätt
Fasadtvätt
Behandling tak
Fasadmålning
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Vänd dig till en erfaren taktvättare

På jakt efter ett erfaret företag som kan rengöra taket på din fastighet? Då har du kommit rätt! När vi utför en taktvätt i Göteborg med omnejd lämnar vi ingenting åt slumpen. Med tusentals taktvättar i bagaget kan du alltid räkna med ett förstklassigt slutresultat när du vänder dig till oss på B & M Måleri!

Njut av ett rent & hållbar tak & Fasad

Ett av huvudskälen till att taktvättar är nödvändiga har att göra med det faktum att de gör så att man kan bli av med alla typer av växtlighet från taket i fråga. Bland mycket annat handlar det om att göra taket fritt från mossa. Problemet med just mossa och andra sorters växtlighet är att det suger åt sig vatten och därmed hindrar vattnet på taket från att rinna bort. Detta kan i sin tur resultera i fukt- och vattenskador. Rötter från växtligheten kan också orsaka skador på själva takmaterialet.

Tak & fasadtvätt i Göteborg

När du anlitar B&M för taktvätt i Göteborg med omnejd ser vi till att spola bort all mossa och annan växtlighet från ditt tak. Dessutom använder vi oss av en typ av tvättmetod som tar allt som har hunnit rota sig på taket och som gör att taket kan hålla sig i gott skick under lång tid framöver. Med andra ord ger vår tvätt ditt tak ett extra skydd som bland annat hindrar det från att ta skada på olika sätt. Framför allt ger det dig dock ett rent, fräscht och snyggt tak!

Har du några frågor angående taktvätt /Fasadtvätt eller någon av våra andra tjänster? Tveka inte att kontakta oss.

Över 600 nöjda kunder sedan 2006

Våra måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete.

Läs mer

Effektivt & noggrant

Vi på Bygg & Måleri AB arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat

Läs mer