Trapphusmålning i Göteborg - Kostnadsfri offert

På B & M Måleri ser vi till att hjälpa er med allting ifrån planering till utförande. Underhåll fastigheten med trapphusmålning! Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Skicka en prisförfrågan

Trapphusrenovering Göteborg

Är det dags för en trapphusrenovering? Vi är proffs på måleri och bygg och hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att renovera och måla trapphus och entréer för att skapa inbjudande och inspirerande ytor. Med lång erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att skapa ett trapphus som håller över tid och som är inbjudande och kan uppskattas av många. Vi arbetar uteslutande med professionella målare, snickare och golvläggare för ett garanterat lyckat resultat.

Våra Måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat.

Renovera ditt trapphus

Entrén är det första en besökare möter när de anländer till byggnaden och att skapa ett gott första intryck är som bekant viktigt. Här är det viktigt att skapa en välkomnande och spektakulär känsla och det kan man enkelt göra med lite färg och kreativitet tillsammans med häftiga armaturer och dekorationer.

Som entreprenör i Göteborg uppskattas alltid ett genomarbetat förfrågningsunderlag som tydligt specificerar vad projektet ska inkludera. I det första steget handlar det alltså för er som beställare att specificera ner vilket arbete som ska utföras och vad som ska inkluderas.

Kontakta oss för offert

Invändigt Måleri
Tapetsering
Dörrar
Fönster
Snickerier
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Varför ska ni välja oss?

Engagemang i varje unikt uppdrag

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Fokus på kundupplevelse & slutresultat

Stolta medarbetare med hög yrkesstolthet

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder