Vi hjälper dig Renovera Invändigt - fokus på ytskikt

Vi fokuserar på ytskiktet och att du blir 100% nöjd - Ibland behöver underliggande material justeras, vi håller ihop heleheten och kontaktar rätt hantverkare vid behov, vi ansvarar för ett väl utfört arbete och slutresultat.  B & M Måleri AB hjälper er med allt från helhets måleri till renovering av ett litet rum, tapetsering, målar innertak, sätta en bård och fondväggar, renoverar badrum, sätter kök och mycket mer. Vårt måleriföretag kan erbjuda totalentreprenad där vi tar hand om hela renoveringsprojektet, bara med specialister från början till slut! Allt för att du skall bli nöjd!  Välkomna.

Skicka en prisförfrågan

ALLT INOM INOMhusRenovering I GÖTEBORG med omnejd

Måleri in & utvändigt

Vi på Bygg & Måleri Skandinavien AB är experter på både invändig och utvändig måleri. Vi tar hand om allt från färgsättning till tapetsering och kan hjälpa dig att fräscha upp ditt hem eller företag på ett professionellt sätt. Med vår erfarenhet och kompetens kan du vara säker på att få ett resultat som är av högsta kvalitet. Vi använder enbart högkvalitativa färger och produkter som är tåliga och hållbara. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem eller företag med vår måleriexpertis idag! Kontakta oss för en gratis prisförfrågan.

Byter Golv

Om du vill ge ditt hem en ordentlig förändring kan ett golvbyte vara precis vad du behöver. Hos Bygg & Måleri Skandinavien AB kan vi hjälpa dig att välja rätt golv för dina behov och installera det på ett professionellt sätt. Vi tar hand om allt från borttagning av det gamla golvet till installation av det nya och lämnar dig med ett färdigt resultat som du kommer att älska. Vi arbetar med högkvalitativa material och produkter för att säkerställa att ditt nya golv håller länge och ser fantastiskt ut. Kontakta oss idag för en gratis prisförfrågan!

Köksrenovering Göteborg

En köksrenovering kan vara ett fantastiskt sätt att ge ditt hem en uppfräschning och samtidigt höja värdet på din fastighet. Hos Bygg & Måleri Skandinavien AB kan vi hjälpa dig att skapa det kök du alltid har drömt om. Vi tar hand om allt från rivning och borttagning av det gamla köket till installation av det nya, inklusive allt från bänkskivor och skåp till målning och färgsättning. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att ditt nya kök blir precis som du vill ha det. Kontakta oss idag för en gratis prisförfrågan och låt oss hjälpa dig att skapa det ultimata köket för ditt hem!

 BADRUMSRENOVERING

CERTIFIERAD FÖR BADRUMSRENOVERINGAR Från idé till färdigt badrum. Vi hjälper dig hela vägen. Hög kvalitet och servicenivå. Badrumsrenovering med totaltentreprenad. Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Byter Innedörrar

Specialister på projekt i Hemmet. Kontakta oss idag så Hjälper vi Er! B & Måleri hjälper dig med dina dörrprojekt i Hemmet. Kontakta oss idag!

Fönsterbyte

Vi specialtillverkar dina fönster efter önskemål och skräddarsyr fönster för ditt hus.Boka ett kostnadsfritt hembesök idag!

Snickeri & bygg

Vi hjälper dig i hemmet med RUT och ROT tjänster och bemannar ditt företag med erfarenhet. B & M Måleri arbetar både mot privatkunder och företag.
 

Kontakta oss för offert

Måleri invändigt
Tapetsering
Byter golv/lister
Köksrenovering
Badrumsrenovering
Byter innerdörrar
Byter fönster
Annat
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha