Utomhusmålning Göteborg - B&M för Bästa Resultat

Fast pris på att måla fasad, tak och fönster i Göteborg - B & M Måleri - Est 2006. Öka livslängden och minska oönskade kostnader. Vi målar utomhus vid renovering eller nybyggnation - din pålitliga måleriföretag i Göteborg. Vi erbjuder 2 års garanti på utfört arbete vid renovering och 5 års garanti på nyproduktion. Vi förstår vikten av att hålla din fastighet vacker och skyddad från väder och slitage. Våra målare är de bästa säger många i Göteborg. Här hittar du utbildade, erfarna och specialiserade målare för att leverera högkvalitativa målningslösningar som förbättrar estetiken och hållbarheten på din fastighet. Kontakta oss idag! 

Skicka en prisförfrågan

Fasadmålning

Fasadmålning Göteborg. Våra målare jobbar främst med BRF, förvaltare, konsulter, & fastighetsbolag. Utför uppdrag för privatpersoner med Rot. B & M Måleri AB utför stora och små uppdrag med fokus på hållbarhet samt höga kvalitets- och miljökrav. FAST PRIS

Fönstermålning

Fönstermålning av kvalificerade målare! Boka idag med 30% billigare när du utnyttjar ROT! Våra målare är erfarna & effektiva, kontakta B & M Måleri AB för att boka dina målare redan idag! Vi målar dina fönster! Trygg & säker målerifirma. Begär kostnadfri offert! Måleritjänster Göteborg med omnejd

Takmålning

B & M Måleri AB  målar plåttak, tegeltak och betongppannor. Kvalitetssäkrad och högklassig takmålning. Få en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Takmålning med garanti i Göteborg. Alltid fast pris och ROT-avdrag när våra målare utför uppdrag för privatpersoner.

Kontakta oss för offert

Utvändigt måleri
Fasadmålning
Fönstermålning
Takmålning
Annat
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Professionell Utomhusmålning, Takmålning och Fönstermålning i Göteborg

Håll ditt hem vackert och skyddat

Utomhusmålning

Vi erbjuder professionell utomhusmålning för att ge ditt hem en ny och fräsch look. Våra målare använder sig av högkvalitativa färgprodukter och beprövade tekniker för att säkerställa att resultatet blir hållbart och vackert. Vi tar hänsyn till ditt hus unika stil och karaktär för att skapa en färgsättning som passar perfekt. Med vår utomhusmålning kan du förnya din husfasad och förbättra dess övergripande attraktionskraft.

Takmålning

Taket är en av de viktigaste delarna av ditt hem och behöver regelbunden underhåll för att hålla det i bästa skick. Våra målare är specialiserade på takmålning och kan ge ditt tak en ny färg som skyddar mot väderpåverkan och förlänger dess livslängd. Vi använder kvalitetsfärg som är speciellt utformad för tak och säkerställer en professionell målningsfinish. En fräsch takfärg ger inte bara ett estetiskt lyft till ditt hem, utan hjälper också till att skydda det mot fukt, UV-strålning och andra yttre påfrestningar.

Fönstermålning

Fönster är en viktig del av ditt hus både estetiskt och funktionellt. Genom att investera i fönstermålning kan du ge dina fönster en förnyad glans och skydda dem mot väderförhållanden. Vårt skickliga team av målare tar hand om alla detaljer för att säkerställa en noggrann och jämn målningsfinish. Vi använder oss av kvalitetsfärger som är anpassade för att tåla sol, regn och snö, vilket gör att dina fönster förblir vackra och skyddade under lång tid.

Varför är underhåll viktigt i Göteborg?

I Göteborgs klimat kan väderförhållandena vara påfrestande för husens exteriör. Regn, vind och fukt kan orsaka skador som kan leda till större problem om de inte åtgärdas i tid. Genom att regelbundet underhålla och måla ditt hus, tak och fönster kan du:

Skydda mot väder och slitage:

Rätt underhåll och målning skapar en skyddande barriär mot fukt, UV-strålning och andra element. Detta hjälper till att förhindra fuktintrång, röta och andra skador som kan försämra husets struktur och värdet på lång sikt.

Förbättra energieffektiviteten:

Genom att se till att ditt hus är tätt och väl isolerat minskar du energiförluster. Målning och underhåll av fönster och dörrar kan förbättra tätningen och minska drag, vilket leder till lägre uppvärmnings- och kylkostnader.

Förhindra större reparationer:

Genom att upptäcka och åtgärda mindre problem i tid kan du undvika att de utvecklas till större och dyrare reparationer. Regelbunden besiktning och underhåll av taket, husets fasad och fönster kan hjälpa till att identifiera eventuella brister eller skador innan de blir allvarliga.

Förbättra husets estetik:

En välvårdad exteriör gör att ditt hus ser snyggt och inbjudande ut. Målning och underhåll av fasaden, taket och fönstren kan ge ditt hem en fräsch och modern look som förbättrar dess gatubild och ökar värdet.

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder

Över 600 nöjda kunder sedan 2006

Våra måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete.

Läs mer

Effektivt & noggrant

Vi på Bygg & Måleri AB arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat

Läs mer