Fasadmålning i Mölndal Med Omnejd - B&M Måleri

Skydda dina fastigheter med hållbar fasadfärg! Vi jobbar främst med BRF, förvaltare, konsulter och fastighetsbolag samt utför uppdrag för privatpersoner med Rot.

När det kommer till fasadmålning i Mölndal finns det några viktiga överväganden att göra. För det första är det avgörande att välja en pålitlig partner med erfarenhet och expertis, som vi på B & M Måleri. Vi är experter på fasadmålning och strävar alltid efter att höja värdet på din fastighet samtidigt som vi förbättrar dess utseende och skydd.

Vi rekommenderar att du överväger att måla om din fasad när din nuvarande målning börjar visa tecken på slitage, såsom avskavda färger eller sprickor. Hos B & M Måleri tar vi hand om alla nödvändiga förberedelser för att säkerställa ett långvarigt resultat. Vi erbjuder även en grundlig fasadtvätt och rengöring för att förbereda ytan inför målning.

Med vårt team av erfarna målare och vår fulla garanti på utfört arbete kan du vara säker på att få en professionell och tillfredsställande fasadmålning i Mölndal. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om din fasadmålning på ett pålitligt och professionellt sätt. 

Skicka en prisförfrågan

Välkommen till B&M Måleri - Din Fasadmålningspartner i Mölndal

Är det dags att ge din fasad i Mölndal ett nytt liv? Hos B&M Måleri finns vi här för att göra det möjligt! Våra professionella målare har den expertis och erfarenhet som krävs för att din bostad eller företagslokal inte bara ska se fantastisk ut, utan även förbli så under många år framöver. Låt oss tillsammans förvandla din fasad i Mölndal till något extraordinärt! Hos oss handlar det inte bara om att måla fasaden. Vårt breda spektrum av tjänster inom måleri och andra byggrelaterade områden gör det möjligt för oss att hantera allt från slipning och spackling till målning av fönster, elektricitetsarbeten eller kablage, golvslipning, altanbyggen och badrumsrenoveringar - allt under ett och samma tak. Det ger dig som kund en oöverträffad trygghet och eliminerar onödig huvudvärk med att samordna olika aktörer. Oavsett vad ditt måleriprojekt kräver, har B&M Måleri lösningen. Vad säger du? Kontakta oss redan idag för en snabb och prisvärd offert för din fasadmålning i Mölndal!

Visste du att en korrekt utförd fasadmålning kan öka värdet på din fastighet i Mölndal? Att investera i en snygg och högkvalitativ fasad för din villa, fastighet eller företagslokal kan göra en märkbar skillnad. Värdet ökar, trivseln förbättras, och hela området gynnas. Detta gäller dock bara om fasadmålningen utförs korrekt. Tyvärr finns det många som slarvar på grund av projektets omfattning. De kanske inte tar bort gammal färg ordentligt, brister i tvättningen eller målar på ytor som inte är ordentligt torkade.

Få en Offert från B&M Måleri för Fasadmålning i Mölndal

Är du trött på att skjuta upp fasadmålningen i Mölndal? Osäker på vilka åtgärder som krävs för att uppnå det perfekta resultatet? Eller kanske du bara vill ge ditt hus en fräsch ny färg? Oroa dig inte! Hos B&M Måleri har våra kunniga målare med lång erfarenhet regelbundet satt färg på Mölndal och dess omgivningar med resultat som överträffar förväntningarna. Vi tar hand om hela processen, så att du kan slappna av och njuta av ditt nya utseende på fasaden. Hos B&M Måleri har vi expertkunskapen som krävs för att säkerställa att din fasadmålning i Mölndal utförs korrekt och till din fulla belåtenhet. Vi agerar snabbt, effektivt och med minimalt krångel. Om du bor i Mölndal eller dess omgivningar, kontakta oss redan idag för en prisvärd offert och få en förbättrad fasad som kommer att imponera på alla.

För dig som privatperson kan du självklart välja att utnytja ROT-avdraget när du anlitar oss. Vi hjälper till att rapportera avdraget till skatteverket och sköter all adminstiration. Läs mer om ROT-avdraget hos skatteverket. 

Miljövänlig mossbekämpning tak i Göteborg med omnejd

Besikting av fasad fastighet

Besiktning av fasaden på en fastighet är av avgörande betydelse för att säkerställa dess långsiktiga hållbarhet och estetiska kvalitet. Genom att noggrant överväga B & M Måleri som lösning för denna viktiga uppgift kan du vara säker på att få bästa möjliga resultat. För att börja, ska du alltid prioritera en professionell och erfaren entreprenör som B & M Måleri för besiktningen. De har den kompetens och expertis som krävs för att identifiera eventuella skador eller tecken på slitage på fasaden. Dessa kan inkludera sprickor, färgavflagring, fuktskador mm.

Bästa mossbekämparna tak i Göteborg - B & M Måleri

Genomförande & miljötänk

Genomförandet av fasadskyddet är avgörande för att bibehålla fastighetens skick och estetik över tiden. Det finns flera viktiga faktorer att tänka på när det gäller fasadmålning, och här är några skäl till varför B & M Måleri är den idealiska lösningen för detta ändamål: Skydd mot Väder och Slitage, Förebyggande av Fuktinfiltration, Öka livslängd, Säkerhetsåtgärder i samband med utfarnade och självklart arbetsutförande och sluttid. Välkomna till B & M Måleri.

Niogrann mossbekämpning och takbehandling i Göteborg

Fasadbehandling för framtiden

Att välja rätt material för fasadskydd är en kritisk aspekt när du överväger fasadmålning eller renovering. Här är några viktiga skäl till varför materialvalet för fasadskydd är så viktigt och hur B & M Måleri kan erbjuda expertis när det gäller fasadmaterial. Skydd och Hållbarhet: är det viktigaste. Kontakta oss för att få professionell rådgivning och hjälp med ditt fasadprojekt.Mer om oss

Kontakta oss för offert

Utvändigt måleri
Träfasad
Plåtmåleri
Plåttak
Tegeltak
Betongpannor
Fönster/dörrar
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Varför ska ni välja oss?

Engagemang i varje unikt uppdrag

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Fokus på kundupplevelse & slutresultat

Stolta medarbetare med hög yrkesstolthet

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder