MÅLNING ELLER TAPETSERING MED ROT-AVDRAG - B&M MÅleri GÖTEBORG

Beskriv ditt uppdrag/projekt och lämna dina uppgifter så sköter vi resten! Varmt välkommen till B & M Måleri AB! Vi förstår att valet av en pålitlig målarfirma för ditt ROT-projekt är av yttersta vikt för att säkerställa ett framgångsrikt och hållbart resultat. Som ett etablerat måleriföretag med erfarenhet av ROT-tjänster, inklusive fasad-, tak- och interiörmålningar, vill vi ge dig några viktiga överväganden att tänka på inför ditt kommande projekt. Dessa tips kommer att göra din ROT-upplevelse smidigare och mer tillfredsställande samtidigt som du drar nytta av skatteavdraget. Oavsett om du planerar en renovering eller en ny målningsprojekt, är det viktigt att ha dessa aspekter i åtanke när du väljer rätt målarfirma för dina behov. Läs mer om Rot-Avdrag

Ring 0735-119199

Viktigt att tänka på avseende ROT

Val av Pålitlig Målarfirma

När du planerar ett ROT-projekt är det av yttersta vikt att välja en pålitlig och certifierad målarfirma. Ta dig tid att undersöka olika företag, kontrollera deras referenser och läs omdömen från tidigare kunder. Se till att företaget har nödvändiga tillstånd och försäkringar för att utföra ROT-tjänster. Vi på B&M Måleri att ger dig en tydlig och skriftlig offert, är transparent om arbetsprocessen och erbjuder garantier för utfört arbete. Välkommen med ert projekt!

 Förstå ROT-Avdraget

Innan du påbörjar ditt ROT-projekt, se till att du har en god förståelse för ROT-avdraget och dess regler. ROT-avdraget innebär att du som privatperson kan dra av en del av arbetskostnaden för reparation, ombyggnad eller tillbyggnad i din bostad på din deklaration. Säkerställ att målarfirman är medveten om ROT-avdraget och kan utfärda en korrekt faktura som du kan använda för skatteavdraget. Detta kan ge dig avsevärda kostnadsbesparingar på ditt ROT-projekt.

Tydliga Avtal och Kommunikation

För att undvika missförstånd och problem längs vägen är det viktigt att ha tydliga avtal och god kommunikation med målarfirman. Sätt upp ett skriftligt avtal som specificerar alla detaljer kring projektet, inklusive kostnader, tidslinjer, arbetsomfattning och materialval. Diskutera gärna eventuella specifika önskemål eller krav du har för projektet. Under arbetets gång, ha en öppen dialog med oss på B&M Måleri, ställ frågor om du är osäker på något. En god kommunikation kommer att bidra till en smidig och framgångsrik genomförande av ditt ROT-projekt.

Prisförfrågan måleriuppdrag inkl. rot avdrag är 30% på arbetet.

Det är på arbetskostnaden man söker om rotavdrag. Vi som målarfirma får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. och B&M Måleri som ansöker om rotavdrag åt dig hos skatteverket. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort tidigare. 

Mina uppgifter för ROT-AVDRAG

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Sök fastighetsbeteckning

Så här gör du för att ta reda på en fastighetsbeteckning i karttjänsten Min karta.

Hitta fastighetsbeteckning

Sök företagsinformation

Sök företagsinformation och Näringslivsregistret kan du skriva in ett företagsnamn och få reda på organisationsnumret eller skriva in ett organisationsnummer och få reda på vilket företag det hör till. Att kolla organisationsnumren är gratis

Hitta Organisationsnummer