Målare i Eriksberg | B & M Måleri AB

Din målare i Eriksberg. Kontakta oss för renovering. Bra pris och grym service. Vi skapar trivsel i fastighet, hem & kontor. Välkommen till Fredi & Robert på B & M Måleri AB.

Skicka en prisförfrågan

Målare Eriksberg

Välkommen till B & M Måleri, en erfaren målerifirma som målar och tapetserar bostäder, kontor och övriga lokaler i Eriksberg med omnejd.  Alla våra anställda är utbildade och erfarna målare som är stolta yrkesmålare.

Läs mer

Fasadmålning 

Fasadmålning Eriksberg. Vi jobbar främst med BRF, förvaltare, konsulter, & fastighetsbolag. Utför uppdrag för privatpersoner med Rot, stora och små uppdrag med fokus på hållbarhet samt höga kvalitets- och miljökrav.

Läs mer

Fönstermålning 

Fönstermålning av kvalificerade målare! Boka idag med 30% billigare när du utnyttjar ROT! Våra målare är erfarna & effektiva, kontakta oss för att boka dina målare redan idag! Vi målar dina fönster! Trygg & säker målerifirma.

Läs mer

Takmålare 

Målar plåttak, tegeltak och betongppannor. Kvalitetssäkrad och högklassig takmålning. Få en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Takmålning med garanti i Eriksberg. Alltid fast pris och ROT-avdrag när vi utför uppdrag för privatpersoner.

Läs mer

Tapetsering 

Tapetsering i Eriksberg. Vi garanterar det bästa tänkbara resultatet - Nöjd-kund-garanti på samtliga måleriarbeten. 20 års erfarenhet av tapetsering - Kontakta oss för en kostnadsfri offert inom 24 timmar!

Läs mer

Renovering

Allt från måleri till renovering av ett litet rum, tapetsering, målar innertak, sätta en bård och fondväggar, renoverar badrum, sätter kök och mycket mer. Totalentreprenad där vi tar hand om hela renoveringsprojektet.

Läs mer

Din lokala målare nära Eriksberg

Vi erbjuder målare & tapetserare som gör fönsterrenovering, tapetsering, målar fasader, tak och epoxigolv i Eriksberg.

B & M Måleri AB

Gratis företagsbesök, hembesök till privatperson och fri offert.

Robert 0735 - 119 199

Fredi: 0733 - 399 115

 

Öppettider

Måndag till fredag 07,00 - 17,00

Lördag och söndag stängt

Prisförfågan dygnet runt via formulär

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

Hanna Hyldeblom - Servicfinder

Över 600 nöjda kunder sedan 2006

Våra måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete.

Läs mer

Effektivt & noggrant

Vi på B & M Måleri AB arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat

Läs mer

Söker de en seriös målerifirma med kunden i fokus

Vi kontaktar dig, lämna ditt mobilnummer /mail så kontaktar vi dig. Vi har öppet 07.00 - 17.00 måndag till fredag. Prisförfrågan per tele. 0735 - 119 199

Ingen fil vald