slipning av altangolv i Göteborg

Slipa altan eller trädäck – skyddar träet och ökar hållbarhet. Anlita B & M MÅLERI när du behöver hjälp med att slipa altan. Vi har lång erfarenhet och levererar ett bra resultat. Vill du att din altan ska hålla fukt och smuts borta och behålla sin skönhet i många år bör du ge den lite kärlek då och då.

Skicka en prisförfrågan

Slipa altan eller trädäck i Göteborg

Anlita B & M MÅLERI när du behöver hjälp med att slipa altan. Vi har lång erfarenhet och levererar ett bra resultat. En professionell altansplipning via oss bidrar till att hålla ert trädäck friskt och rent på djupet. Fri offert.

Behandla trädäck i Göteborg

Det gäller även altaner av tryckimpregnerat trä, som trots att de är så kallat underhållsfria ändå torkar ut med tiden och får sprickor. Vi slipar och efterbehandlar vanligtvis med träolja, täcklasyr, kisel eller SiOO:X. Kontakta oss idag! 

Kontakta oss för offert

Slipa trägolv
Efterbehandla med träolja
Efterbehandla med täcklasyr
Efterbehandla med Kisel
Efterbehandla med SiOO:X
Annat ( beskriv nedan)
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag B & M Måleri att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
hCaptcha

Över 600 nöjda kunder sedan 2006

Våra måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete.

Läs mer

Effektivt & noggrant

Vi på Bygg & Måleri AB arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat

Läs mer