Måla plåttak i Göteborg med omnejd

B & M målar plåttak. Plåttaksmålning från 28 000 kr. Takmålning och Taktvätt är Ekonomiskt, Miljövänligt och Hållbart.

Skicka en prisförfrågan

Få ett helt nytt tak med vår plåttaksmålning

En plåttaksmålning kan vara lösningen för att fräscha upp ditt hem och ge det ett nytt utseende. Plåttak är vanliga på många hustyper och behöver ses över med jämna mellanrum för att hålla sig i bra skick. Hos Bygg & Måleri Skandinavien AB är vi specialister på takmålning och kan hjälpa dig med allt från rengöring till färgsättning. Med över 15 års erfarenhet och 12 års garanti på utomhusfärg kan du lita på oss för att ge ditt plåttak det skydd och utseende det förtjänar. Kontakta oss idag för en gratis prisförfrågan!

För dig som privatperson kan du självklart välja att utnytja ROT-avdraget när du anlitar oss. Vi hjälper till att rapportera avdraget till skatteverket och sköter all adminstiration. Läs mer om ROT-avdraget hos skatteverket. 

Företag, BRF:er och fastighetsbolag

Vi är ett personligt och lyhört måleriföretag som bryr oss om dig samt det du vill få gjort från start till mål. Vi är specialister på utomhusmålning, inomhusmålning, måleri, tapetsering, taktvätt och fasadtvätt med över 15 års erfarenhet och 12 års garanti på utomhusfärgfärg. Vi gör jobbet för dig, stora som små, företag som privatperson.

Våra Måleriexperter arbetar proaktivt, lösningsorienterat och noggrant med dig som kund. Vi har alltid som målsättning att du som kund skall vara 100% nöjd när vi är klara med vårt arbete. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om ditt arbete så kan du lägga din dyrbara tid på annat.

Varför ska ni välja oss?

Förläng livslängden på ditt plåttak med en professionell målning.

Ge ditt hem ett fräscht och nytt utseende med en plåttaksmålning.

Skydda ditt tak mot väder och vind med högkvalitativ utomhusfärg.

Läs eller skriv Gärna en resension ... HÄR

Målning av yttertak i Partille

 

" De såg till att få mitt tak målat när vädret tillät det och innan det blev för sent på hösten. "

 

Stefan Nyholm - Servicefinder

Fixa och måla väggar i ett vardagsrum i Mölndal

 

" Vi är supernöjda med allt. Dom har hållit det dom lovat och kommunikationen har fungerat jätte bra! Inget att klaga på!:)" Rekommenderas verkligen!

 

Hanna Hyldeblom - Servicfinder

Vi gissar att du är här för att du är på gång att måla om något?

Vi kontaktar dig, lämna ditt mobilnummer och mail så kontaktar vi dig. Vi har öppet 07.00 - 17.00 måndag till fredag. Prisförfrågan per tele. 0735 - 119 199

hCaptcha